Kérdésed van?

Ha további információra, vagy segítségre van szükséged, és úgy érzed, tudok segíteni, keress bátran!

Zoltan Acs
Zoltan Acs
2024-06-05
Tibor nagyon profi! Gyors, pontos szakszerű munkát végez és szerintem mindenki számára elérhető áron dolgozik. Mindenkinek ajánlom, aki szeretne egy profi weboldalt vagy sales oldalt magának!
Attila Gyura
Attila Gyura
2024-04-19
Maximálisan elégedett vagyok Tibor munkáival, nekem 2 honlapot is készített az elmúlt időszakban. Örülök, hogy megismertelek és tuti, hogy Veled fogok dolgozni, ha ismét aktuális lesz! Köszönök mindent!
Mirela Káposzta
Mirela Káposzta
2024-03-21
Nagyon elégedett vagyok hogy gyorsan és precizen online segitséget kaptam weboldal szerkesztésben. Érthetően elmagyarázta, mi nem jó és min kell változtatni. Csak ajánlani tudom mivel segitőkészségből 5*.
Zoltán Balotai
Zoltán Balotai
2024-03-19
Segítőkészségből csillagos 5-ös. Kifogások gyártása helyett, minden problémánkra talált (jó) megoldást. Bár minden partnerünk ilyen lelkiismeretes és szorgalmas lenne! Köszönöm!
Süni Soma
Süni Soma
2024-03-19
Maximális eégedettséggel adom az 5 csillagot. Webshop beállításában kértem online segítségnyújtást, amire gyakorlatilag azonnal, rendkívűl korrekten, barátságosan kaptam meg a megfelelő segítséget. Köszönöm szépen! Visszatérek!
Galbács Tomi
Galbács Tomi
2024-01-16
Online segítségnyújtás terén, gyors és rugalmas, kifejezetten segítőkész, csakis ajánlani tudom! Szinte kivétel nélkül, mindig sikerült megoldanunk a felmerült problémákat.
Shopping Cart
Scroll to Top