Bemutatkozás

Tartalomjegyzék

Török Tibor vagyok, a toroktibor.com oldal tulajdonosa, WordPress specialista és tanácsadó.

Szeretem az egyszerű, átlátható és rendezett dolgokat, így a letisztult és egyben modern, de hatékony WordPress alapú weboldalak készítésére specializálódtam. Az elsődleges célcsoportjaim cégek, kis- és középvállalkozások, intézmények és magánszemélyek.

A Heves-vármegyében, Egertől nem messze, Egerbocson élek, 2011 óta foglalkozom weboldalak tervezésével és készítésével. A hatékony munkavégzés érdekében arra törekedtem, hogy olyan megoldást találjak, amivel könnyen és gyorsan tudok dolgozni. Ekkor ismerkedtem meg néhány CMS rendszerrel (azaz teljeskörű adminisztrációs felülettel rendelkező webes tartalomkezelő rendszer: Content Management System), név szerint időrendben: Drupal, Joomla, E107, PhpFusion, és később a WordPress-el (2017).

Szakmai jelleggel 2023 januárja óta foglalkozom weboldal tervezéssel, mint egyéni vállalkozó, előtte csupán csak az online jelenlét iránti érdeklődésemnek és a kedvenc hobbimnak, a rajzolásból született rajzaim számára készítettem weboldalt.

Jelenleg WordPress-el dolgozom, amely a szakmai tapasztalatokat illetőleg és néhány statisztika eredményeit tekintve az egyik, hanem talán a legkönnyebben használható és optimalizálható tartalomkezelő rendszer.

Szeretem a kihívásokat, a munka mellett folyamatosan fejlesztem magam és igyekszem minél több időt szentelni a tanulásnak, hogy a megszerzett ismereteim révén Ügyfeleimnek minőségi segítséget nyújthassak.

Személyes adatok, érdekességek

Vállalkozásom indítása előtt

2023 és 2024 között a weboldal készítést főállás mellett végeztem.

Végzettségek

Többek között az alábbi végzettségekkel rendelkezem:

  1. Gimnáziumi Érettségi (1999 – 2003)
  2. Gazdasági Informatikus II. (2003 – 2005)
  3. Személy- és vagyonőr

Mind a mai napig arra törekszem, hogy amit csinálok, azt profin csináljam, így szinte majdnem minden nap tanulok valami újat. Ha szükséges, már pedig sok esetben igenis szükséges, akkor erre áldozok is.

Kedvenc időtöltéseim

Amikor épp nem a monitor előtt ülök, a kedvenc időtöltéseim nagy része olyan tevékenységek, amelyeket kint a szabadban lehet végezni. Szeretem a növényeket, így az egyik nagyon kedvelt hobbim a kertészkedés: virágok, pozsgások és kaktuszok.

Egyéb kedvelt időtöltéseim: sakkozás, rajzolás, kerékpározás, túrázás, kirándulás.

Alapértékeim, készségeim

Munkám során a minőségre, a gyorsaságra, a precizitásra és a megbízhatóságra törekszem. Célom, hogy ügyfeleim elégedetten vegyék át az elkészült munkát. 

Szakmai idővonal

2024

Otthagytam a céget és főállásban itthon dolgozom.

2023

Elindult az egyéni vállalkozásom.

2022

Ez évben határoztam el magam, hogy szeretnék ezzel foglalkozni, és vállalkozóként fogom folytatni.

2018

Elindítottam a rajzolós blogom, a toroktibor.hu név alatt. Egy jó ideig ezt csinosítgattam, szépítgettem. Először egy vásárolt WordPress sablonnal, később már Page Builderek (oldalépítők) segítségével magam építettem fel a design-t. Ez idő alatt, 2023-ig sokat tanultam és rengeteget fejlődtem.

2017

Elkezdtem használni a WordPress-t. Azelőtt a PhpFusion-t használtam, de kipróbáltam az E107-es rendszert, valamint a Drupal és Joomla tartalomkezelő rendszereket is.

2011

Ekkor kezdtem el foglalkozni weboldalak készítésével.

Segíthetek?

Kérd a díjmentes árajánlatot!

Az alábbi területeken tudok Neked segíteni

Amennyiben szimpatikus vagyok Neked, és szeretnéd, hogy segítsek, hivj bizalommal a (+36) 70 433 7964-es telefonszámon. Amennyiben épp nem tudom felvenni, vissza foglak hívni!

Ha jobbnak látod, írhatsz nekem üzenetet az “KAPCSOLAT” gombra kattintva, vagy ha már eldöntötted, hogy velem dolgozol, akkor csak kattints az “AJÁNLATOT KÉREK” gombra!

Vedd fel velem a kapcsolatot!

Shopping Cart
Scroll to Top